Well Week: Spar min. 20% - SHOP HER

CHI

CHI skaber fantastiske hårprodukter, der får det bedste frem i alle hårtyper. CHI’s sortiment dækker hårprodukter til pleje og styling, der alle er baserede på naturlige og styrkende silkeproteiner.

4 produkt(er)

An innovative modern-American hair care

Brandet CHI er hårpleje af høj kvalitet, som er kendt verden over for at få det ypperste ud af alle slags lokker.

Historien om CHI

Chi er et brand under virksomheden Farouk Systems Inc. Farouk er en virksomhed med hovedsæde i Houston, Texas, der skaber professionelle hårplejeprodukter af høj kvalitet. Da frisøren Farouk Shami startede virksomheden op i 1986, var missionen at formidle teknologisk avanceret udstyr samt kvalitetsprodukter til frisører i hele USA. Missionen må siges at være mere end fuldendt, for i dag har Farouk Systems Inc. mere end 2000 ansatte og leverer hårpleje- samt frisørprodukter til mere end 100 lande verden over.

CHI produkterne

Farouks egne brands inkluderer CHI, der er anerkendt verden over som et mærke, der har fokus på at levere det ypperste inden for pleje til håret. CHI er en produktlinje, der indeholder hårprodukter til både pleje og styling. En af hovedingredienserne i CHI-produkterne er naturlige silkeproteiner, der tilfører styrke til hårstråene samt giver håret en skinnende blank finish. Hårplejeserien må i den grad siges at leve op til Farouks mål om kun at tilbyde kvalitet til kunderne.

De førende CHI bestsellere

At silke har gode egenskaber er ingen hemmelighed, og CHI har gået sin sejrsgang verden over. Blandt de bedst sælgende produkter finder man CHI Silk Infusion - en unik hårolie med en intens genopbyggende effekt på hårstråene. Hårolien efterlader håret fuld af blødhed og glans. En anden bestseller er CHI Shine Infusion - en glansgivende letvægtsspray, der tilfører en øjeblikkelig skinnende finish til frisuren. Sprayen tæmmer samtidig krus og flyvske småhår.

Så drømmer du om silkebløde og glansfulde lokker, er hårplejeprodukterne fra CHI det helt rette valg for dig!

Besøg producentens hjemmeside: CHI

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik