Bestseller Brands: Spar op til 40% - SHOP HER

Embryolisse

Embryolisse er et fransk apotekerbrand, der blev verdenskendt pga. den populære creme - Embryolisse Lait-Crème Concentré. Alt-i-én cremen anvendes bl.a. af førende makeup- artister som den perfekte primer.
Historien om Embryolisse | Embryolisse produkterne | Embryolisses bestsellere

1 til 36 af 53

Side

af 2

Side

af 2

Dermo-cosmetic expertise, providing the skin with it essentials requirements

Embryolisse er et fransk brand med 66 års erfaring inden for udvikling af professionelle hudplejeprodukter, der tilgodeser hudens essentielle behov.

Historien om Embryolisse

Embryolisses historie går tilbage til 1950, da brandet blev etableret af en af de førende dermatologer i Paris. Missionen bag Embryolisse er at skabe et revolutionerende hudplejeprodukt, der tilfredsstiller hudens essentielle behov. Med denne mission har Laboratoires Embryolisse udviklet hudplejeprodukter, der i dag er kendt som prestigeprodukter verden over. Med 66 års erfaring inden for professionel hudpleje er Embryolisse et velkendt og anerkendt apotekerbrand, der bliver brugt af adskillige makeupartister samt anbefalet af eksperter fra hele verden.

Embryolisse produkterne

Embryolisse dækker over et bredt sortiment af hudplejeprodukter, der tilfredsstiller hudens behov for fugt og næring. Serien består af en komplet hudplejeserie til både ansigt og krop. De revolutionerende Embryolisse-produkter er alle dermatologisk testet samt skabt med indgående kendskab til hudens behov. Embryolisse er et unikt brand bestående af luksuriøse produkter med innovative formler, der sikrer det perfekte resultat hver gang.

Embryolisses bestsellere

Blandt Embryolisses bestsellere finder man Lait Crème Concentré, Crème Nutritive Deuceur Mains og BB Cream SPF20. Lait Crème Concentré er en multifunktionel creme, der har adskillige gavnlige virkninger. Cremen kan blandt andet anvendes som dag- og natcreme, bodylotion, makeupfjerner, fugtmaske, primer og håndcreme. Crème Nutritive Deuceur Mains er en fugtgivende håndcreme, der genopretter hudens naturlige balance samt virker helende på tør hud, sprækker og håndeksem. Den innovative formel sikrer et synligt effektivt resultat hver gang. BB Cream SPF20 er en farvet dagcreme med solfaktor. Cremen giver huden et naturligt og jævnt look og har desuden en let transparent farve, der tilpasser sig alle hudtoner.

Drømmer du om smuk hud med en fantastisk blødhed, er Embryolisses produkter det sikre valg for dig!

Besøg producentens hjemmeside: Embryolisse

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik