Bestseller Brands: Spar op til 40% - SHOP HER

OPI

OPI er et førende brand inden for professionel neglelak. OPI’s sortiment af neglelakker kommer i en pallette af smukke, højpigmenterede farver med en enestående holdbarhed.

1 til 36 af 66

Side

af 2

Side

af 2

The world leader the professional nail care

OPI er førende inden for salg af professionel neglelak og er kendt for sin palet af højtpigmenterede, neglelakker, der har en enestående holdbarhed og anti-chip effekt.

Historien om OPI

Historien om OPI startede i USA i 1981, da George Schaeffer købte virksomheden, Odontorium Products Inc., der solgte tandplejeprodukter. Kort efter blev Suzi Weiss-Fischmann en del af virksomheden, og hun fungerer i dag som både underdirektør samt kunstnerisk chef. Sammen med en biokemiker skabte de en kollektion af akrylprodukter til neglesaloner, hvorefter de lukkede ned for salget til tandplejesektoren. I 1989 begyndte OPI at producere neglelakker samt neglepleje, hvorefter successen for alvor tog fart.

OPI produkterne

OPI’s neglelakker er af høj kvalitet, og alle lakker indeholder en højtpigmenteret formel. Neglelakkerne er kendt for ikke at afskalle samt for deres lange holdbarhed. I 2007 eliminerede OPI formaldehyd, toulene og dibutyl phtalate fra deres produktion af neglelak, og alle deres lakker kan derfor kaldes 3-Free. Udelukkelsen af de tre ingredienser gør OPI’s neglelakker skånsomme for hud, negle og miljøet.

OPI sortimentet

Neglelakkerne fra OPI er kendt for deres ikoniske navne, hvoraf flere af dem er navngivet efter virksomhedens underdirektør, Suzi. OPI’s lakker følger altid tidens trend og findes i utallige varianter. Sortimentet dækker over alt fra farverige og afdæmpede cremelakker, neglelakker med mat finish, topcoats, effektlakker, teksturlakker samt neglelakker med krakeleringseffekt. Uanset hvordan man skulle ønske at udsmykke sine negle, har OPI den perfekte neglelak til projektet.

De førende OPI bestsellere

OPI har mange velkendte neglelakker, og blandt de mest populære finder man Tickle My France-y, der er en flot lysebrun cremelak med en svag rosa undertone. Black Shatter er ligeledes en bestseller. Dette er en neglelak, der giver en sort, krakeleret overflade oven på hvilken som helst anden neglelak.

Hvad enten du er til klare pangfarver eller en mere diskret nuance, kan du helt sikkert finde din nye yndlingsneglelak blandt OPI’s flotte sortiment!

Besøg producentens hjemmeside: OPI

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik