Forårsudsalg: Spar op til 50% - SHOP HER

Real Techniques

Real Techniques er et luksusbrand, der producerer makeupbørster, pensler og kosmetiksvampe. Real Techniques kollek- tionen gør det muligt at skabe et perfekt resultat, hver gang man lægger makeup.
Historien om Real Techniques | Real Techniques produkterne | Real Techniques bestsellere

1 til 36 af 50

Side

af 2

Side

af 2

Used by the pros, perfected by you

Real Techniques er et luksusbrand, der producerer højkvalitetsredskaber til den perfekte makeup. Real Techniques har på kort tid vundet indpas verden over som et velanset brand, der formår at møde forbrugernes behov og ønsker.

Historien om Real Techniques

Real Techniques er et trendy engelsk brand, der blev lanceret i 2011 af søstrene Samantha og Nicola Chapman. De to søstre voksede op i makeuppens verden, da deres tante er en top makeupartist blandt de kendte. Allerede da pigerne var unge, begyndte de at interessere sig for kosmetikverdenen, og de forsøgte altid at være på forkant med de nyeste trends samt at være kreative med deres looks. Da tiden kom til at skulle vælge karrierevej, valgte begge piger at blive inde for makeupkunsten, som var deres helt store passion.

Real Techniques produkterne

Søstrene færdiggjorde begge en uddannelse som professionelle makeupartister, og startede en YouTube kanal med inspiration til moderigtige makeuplooks. Kanalen tog hurtigt fart og i 2010, da den havde nået 30.000 subscribers, begyndte idéen bag Real Techniques at tage form. I 2011 lancerede Samantha og Nicola den første børstekollektion, som hurtigt blev et stort hit blandt forbrugerene. I dag bliver Real Techniques solgt verden over, hvor alle kvinder får mulighed for at udvikle deres makeup-rutiner med den ligetil ekspertise og de fantastiske kosmetikredskaber fra Sam og Nic.

Real Techniques bestsellere

Real Techniques sortiment dækker over en kollektion af makeupbørster, pensler og svampe samt en luksuslinje til dem, der kun ønsker det bedste af det bedste. En af seriens absolutte bestsellere er Real Techniques Powder Brush. Powder Brush er en stor pudderbørste, der gør det nemt og enkelt at lægge en flot makeup. Det store og bløde børstehoved giver en præcis påføring samt en god fordeling af løse og faste puddere. Lige i hælene på Powder Brush ligger topprodukterne Miracle Complexion Sponge samt Triangle Foundation fra Real Techniques Bold Metals Collection. Den unikke makeupsvamp og den flotte luksusbørste sikrer begge en perfekt påføring af de valgte makeupprodukter.

Ønsker du et perfekt resultat, hver gang du lægger makeup, er Real Techniques store sortiment uden tvivl det rigtige valg for dig!

Besøg producentens hjemmeside: Real Techniques

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik